
Grafienės šokoladas
€6.00
Grafienės šokoladas patenka į tikros autentikos kategoriją. Turime informacijos, jog tokį pat šokoladą gamindavo Sofija Tiškevičienė, tai mes nekeisdami nei vieno sudedamojo ingrediento, tiesiog darome tą patį ir gerbiame recepto autentiką. Saldaininė yra įsikūrusi patalpose, kurios seniau priklausė Grafams Tiškevičiams, tai mes, iš pagarbos, tęsiame šios šeimos tradicijas. Grafienės šokoladas yra juodojo bei pieniškojo šokolado derinys pagardintas skrudinta, traškia cikorija bei šviežiai maltomis kavos pupelėmis. 100g.
Sudėtis: Juodasis šokoladas, kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 54,5%, pieninis šokoladas, kakavos masė 33,6% kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai cukrus, kakavos masė, liesi kakavos milteliai, emulskis (sojų lecitinas), natūrali vanilė, vanilės kvapioji medžiaga, skrudinta cikorija (8,33%), malta kava (8,33%). Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė 100g. :
Energinė vertė 2269kj/533kcal; riebalai - 45g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 26,6g.; angliavandeniniai 29,5g., iš kurių cukrų 25,5g.; skaidulinės medžiagos 11,9g., baltymai 7,6g., druska 0,05g.
Šokoladas gali pabalti, jei pažeidžiamos laikymo sąlygos, tačiau jo skoninės ir maistingumo savybės galiojimo laikotarpiu nesikeičia.
Laikyti 1-2 laipsnių temperatūroje.
